Få taget Søskende billeder hos blitz 77

Bestil en søskende fotografering hos BLITZ 77, så dine børn kan blive foreviget sammen. Når vi fotograferer søskende, så er vi åbne overfor jeres ideer. Skal de fotograferes i skoven, på gaden, i hjemmet eller i vores atelier? Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få alle søskendes unikke personlighed frem i billedet, ligesom vi er vant til at fotografere store såvel små. Kun med søskende fotografering, kan du få foreviget det speciale bånd, som de fleste søskende har.

Søskende billeder er de optimale gaveideer til bedsteforældrene eller til mor og far. Vi skaber smukke billeder af dine kære, der pænt vil hænge og pynte i stuen eller i soveværelset. Det gode ved søskende billeder er, at de aldrig bliver for gamle. 10 år efter de er taget, er modtageren stadig ligeså glade for dem, som da de fik dem.

Når vi står for jeres søskende fotografering, så får du flotte, unikke billeder af din søskendeflok, uanset størrelsen. I er meget velkommen i atelieret, så vi sammen kan se på de muligheder der er for jer, og finde den rigtige løsning for jeres familie.

 

Kontakt os på: 22741930 eller via e-mail: blitz77@blitz77.dk, for at bestille et tid til søskende fotografering i topklasse.