fotograf til konfirmation?

fotograf til konfirmation?

Leder du efter en god konfirmations fotograf, der kan forevige din konfirmand? Hos Blitz 77 vil vi meget gerne være med til at give konfirmanden en hel speciel oplevelse, hvor han eller hun er i centrum. Konfirmationen er for både konfirmanden og forældrene, en helt særlig tid. Vi foreslår, at man får foreviget denne tid med et portrætfoto at konfirmanden. Pludselig er barnet trådt i de voksnes rækker og netop dette er helt specielt. Kontakt os så vi sammen, kan finde den helt perfekte plan for jeres fotografering.

Konfirmand fotografering

Som nævnt markerer konfirmationen en overgang fra barn til voksen, hvilket derved giver barnet et livslangt pejlemærke, der refereres til resten af livet. Ved at sørge for en konfirmations fotograf, skaber du et smukt håndgribeligt minde, du og konfirmanden vil blive glad for resten af livet.

Vi tilbyder portrætfotografering i atelieret, ude i skoven, i kirken eller på gaden – mulighederne er mange og kun jeres fantasi sætter grænsen.

Konfirmationsfotografering inkl. fremvisning Kr. 799
Udefotografering: Kr. 399 + Kr. 8 pr. km. inkl. transporttid fra BLITZ 77

Book tid i dag på telefonnummer: 22 74 19 30 eller via e-mail: blitz77@blitz77.dk, så finder vi sammen den bedste løsning for jer. Vi ønsker at din konfirmand får de billeder han eller hun drømmer om.

Takkekort i 10×20 cm. inkl. kuverter. 10 stk. Kr. 449 – efterfølgende pr. stk. Kr. 29

Takkekort i 10×20 cm. inkl. kuverter. 10 stk. Kr. 449 – efterfølgende pr. stk. Kr. 29