RAMMER OG INDRAMNING

 

Rammer og indramning

 Hos Blitz 77 finder du et pænt udvalg af kvalitetsrammer i både sort, hvid, sølv og guld og med rammer i mange forskellige tykkelser og udskæringer. Vi har også masser af idéer til ophæng af dine billeder.

Vi indrammer gerne billeder og plakater med og uden passepartout i alle mål.

Hvis du giver du et billede i gave og rammen ikke passer modtageren, bytter vi med et smil til en anden ramme. Dette gælder alle rammer i standardmål.

Kig ind i atelieret, og få en snak omkring dine ønsker.

Vigtig information, når du skal indramme dit fotografi

Når du skal have indrammet dit fotografi, skal du ikke falde for fristelsen og købe en billig ramme. Som med alt andet i denne verden er der en årsag til prisforskellen – nemlig kvaliteten.

Når du bruger penge på at købe et smukt fotografi, fortjener det selvfølgelig også en ramme, hvor kvaliteten står mål med billedet.

Kvalitetsrammer

Er fremstillet af kvalitetstræ og produceret i høj kvalitet med præcisionssamlinger. Glasset er refleksfrit kvalitetsglas. Bagkarton og passepartout er fremstillet af syrefrit karton.

Billige rammer

Er ofte af billig kvalitet og samlekvaliteten er  ikke pæn. Glasset er ikke refleksfrit og ofte i en tynd og billig kvalitet, eller måske endda erstattet af plast.
Bagkarton og evt. passepartout er fremstillet af syreholdig karton, der med tiden ødelægger fotografiet.

KONTAKT

BLITZ 77 | Professionel fotograf i Odense

Dalumvej 74, Dalum
5250 Odense SV

 

Tlf: 22 74 19 30
E-mail: blitz77@blitz77.dk 

CVR: 26261406

Call Now Button