PORTRÆT

 

PORTRÆT

Portrætfotografering

Hos BLITZ 77 tilbyder vi alle former for portrætfotografering. Vi foreviger barnedåben, konfirmationen, den runde fødselsdag og graviditeten – og vi kan også hjælpe med det klassiske portrætbillede. Kort sagt tilbyder vi fotografering, der foreviger alle livets store og glædelige begivenheder.

Hvor tages portrætfotografierne?

Stort set overalt. Vi tilbyder portrætfotografering i dit eget hjem, i vores atelier i Odense, i naturen eller andre smukke steder, der kan danne den perfekte ramme og baggrund for dine portrætbilleder.

Portrætfoto som gave

Gaven over alle gaver er at få lavet et portrætfoto af en professionel fotograf. Med dem kan du se tilbage på livets store begivenheder, også mange år efter, de er passeret. Et portrætfoto af børnebørnene vil vække glæde hos bedreforældrene, bryllupsbillederne kan pryde væggen hjemme hos dig selv, og din lille nyfødte kan foreviges, så du har mindet om den tid hængende mange år efter.

Julegaven, der ikke skal byttes

År efter år vil et godt portrætfoto stå fremme hos dem, man har kær, som et minde om dengang og nu. Hos BLITZ 77 finder du den højeste kvalitet i portrætfotografering – til en pris, der ikke lader nogen undskyldninger tilbage for at lægge den uvurderlig gave under juletræet.

Fotografering inkl. billedudvælgelse: Kr. 799,-

Tlf.: 22741930
E-mail: blitz77@blitz77.dk

KONTAKT

BLITZ 77 | Professionel fotograf i Odense

Dalumvej 74, Dalum
5250 Odense SV

 

Tlf: 22 74 19 30
E-mail: blitz77@blitz77.dk 

CVR: 26261406

Call Now Button