Portrætfoto af portrætfotograf


Hos BLITZ 77 tilbyder vi alle former for portrætfotografering i Odense i forbindelse med livets mange glædelige og store begivenheder. Lige fra barnedåb, konfirmation, runde fødselsdage til din runde mave eller et klassisk portrætbillede af dig.

Hvor tages portrætfotografierne?

Hos BLITZ 77 fotograferer vi overalt. Vi tilbyder portrætfotografering i dit eget hjem, i vores atelier, ude i naturen eller andre smukke steder, som kan danne den perfekte baggrund for dejlige portrætbilleder.

Portrætfoto som gave

Gaven over alle gaver, at få lavet et portrætfoto af en professionel fotograf, der kan garantere for kvaliteten. Man kan jo ikke komme 10 år efter forlovelsen og få et foto af den lykkelige tid eller vende tilbage og få lavet et familiefoto fra børnenes første år, efter de er blevet konfirmeret.

Julegaven som ikke skal byttes

År efter år vil et godt portrætfoto stå fremme hos dem, man har kær som et minde om dengang og nu. Hos BLITZ 77 finder du den højeste kvalitet i portrætfoto og det til penge, som ikke lader nogen undskyldninger tilbage for ikke at give sådan en uvurderlig gave i julen.

Fotografering inkl. prøvebilleder og fremvisning Kr. 799

Tlf.: 22741930
E-mail: blitz77@blitz77.dk