Månedsfotografering

 

Hvad er månedsbilleder?

Babyfotografering af guldklumpen hver måned i barnets første leveår. I får et helt specielt tilbud på fotografering af jeres nyfødte barn. Fotograferingerne løber over 12 måneder, lige der hvor der sker så meget. Ét billed hver måned i 12 måneder. Så kan dit barns udvikling fra baby til lille barn følges med smukke kvalitetsbilleder. Et minde der ikke kan gøres om.

Hvornår starter man med månedsbilleder?

Du bestemmer selv, om du vil starte dine månedsbilleder lige efter fødslen, når baby er fyldt en måned eller når barnet er to måneder. Man kan også starte med et gravidbillede, så har du hele babys historie – fra fødslen og indtil babys 1 års fødselsdag.

Du kan læse mere om gravidbilleder her på siden under kategorien ‘gravidbilleder’ eller du er velkommen til at kontakte fotografen for yderligere spørgsmål.

Priser og betingelser for månedsfotografering

12 fotograferinger inkl. 13×18 cm. billeder, pr. gang Kr. 449,00

Mappe/Album Sort mappe til 12 billeder Kr. 349,00

Sort eksklusivt passepartout album til 12 billeder Kr. 849,00

Fotograferingen foregår hver måned mandag-fredag kl. 10:00-17:00. Der afsættes 15-20 min. pr. gang. Betaling foregår ved fotograferingen. Første gang betaler du/I for de første 4 fotograferinger. Derefter betales for de næste 4 fotograferinger og så igen ved 8. fotografering betales for de sidste 4 fotograferinger.
Betal alle 12 fotograferinger ved første fotografering og få 1 stk. 18×24 cm. forstørrelse efter eget valg uden beregning. (Værdi Kr. 399,00) Fotograferingerne må ikke overstige en periode på 1½ år fra startdatoen.

Tillæg ved søskende / forældre fotografering, pr. person Kr. 99,00
Tillæg ved fotografering på hverdage efter kl. 17:00, weekender og helligdage Kr. 299,00

BONUS

Skaf en ny kunde til månedsbilleder og få 1 stort 30×40 cm. billede GRATIS (værdi Kr. 749,00). Så snart den nye kunde har betalt enten alle fotograferingerne eller som min. de 4 første, kan I vælge hvilket billede, I ønsker forstørret.

Har I specielle ønsker til opstillinger eller temaer til fotograferingen, er I meget velkomne til at fortælle om dette. Vi bestræber os på at være så fleksible så muligt, da det er vigtigt for os, at månedsbillederne af jeres barn bliver præcis, som I gerne vil have dem. I er altid velkomne til at komme forbi atelieret til en uforpligtende snak.

Tlf.: 22741930
E-mail: blitz77@blitz77.dk