KVARTALSBILLEDER

 

KVARTALSBILLEDER

Kvartalsbilleder

Babyfotografering af guldklumpen hvert kvartal i barnets første leveår.

I får et helt specielt tilbud på fotografering af jeres nyfødte barn. Fotograferingerne løber over fire gange, lige dér, hvor der sker så meget. Ét billede hvert kvartal det første år. Så kan jeres barns udvikling fra baby til lille barn følges på smukke kvalitetsbilleder. Et minde, der ikke kan gøres om.

I er altid velkomne til at komme forbi atelieret på Dalumvej 74 i Odense SV til en uforpligtende snak.

Hvornår starter vi på kvartalsbilleder?

I bestemmer selv, om I vil starte jeres kvartalsbilleder lige efter fødslen, når baby er fyldt en måned eller når barnet er to måneder. I kan også starte med et gravidbillede, så har I hele babys historie, fra inden fødslen til babys 1 års fødselsdag.

Hvis I har specielle ønsker til opstillinger eller temaer til fotograferingen, er I meget velkomne til at fortælle os om det. Vi bestræber os på at være så fleksible som muligt, da det er vigtigt for os, at kvartalsbillederne af jeres barn bliver præcis, som I gerne vil have dem.

Priser og betingelser for kvartalsfotografering

Fire fotograferinger inkl. prøvebilleder og 13×18 cm.-billeder: Kr. 599,00,- pr. gang.

Sort passepartoutmappe til 4 stk. 13×18 cm. billeder: Kr. 349,00,-

Fotograferingen foregår hver måned i tidsrummet mandag-fredag kl. 10.00-17.00.

Der afsættes 20 min. pr. gang. Betaling foregår ved fotograferingen. Der betales for alle fire ved første fotografering. Fotograferingen må ikke overstige en periode på to år fra startdatoen.

 

Book en tid

Tlf.: 22741930
E-mail: blitz77@blitz77.dk 

KONTAKT

BLITZ 77 | Professionel fotograf i Odense

Dalumvej 74, Dalum
5250 Odense SV

 

Tlf: 22 74 19 30
E-mail: blitz77@blitz77.dk 

CVR: 26261406

Call Now Button

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Behandling af personlige oplysninger
Det er vigtigt for os at gøre dig tryg med hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger.Alle personlige oplysninger og data bliver behandlet fortroligt og bliver aldrig videregivet til tredjemand.Personlige data bliver anvendt til internt brug, for at opretholde og genemfører kundeforholdet.
Skulle du ikke ønske at modtage vores nyhedsbrev fremadrettet, kan du framelde det ved at trykke på linket i nyhedsbrevet.
Hvad indsamler vi af personlige oplysninger
Der bliver udlukket indsamlet generelle personoplysninger, som skal bruges i forbindelse med at være kunde hos os, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, m.v.
Vi opbevarer eventuelle personoplysninger, sålænge opgaven er aktiv. Herefter slettes en del af oplysningerne.
E-mails opbevares sålænge opgaven eller kundeforholdet er aktivt, herefter slettes de løbende.
Vi indsamler ikke personfølsomme oplysninger. Skulle der tilgå os oplysninger ved f.eks. forsikringsfotografering, som forsikringsselskabet har påført papierne som viser hvad opgaven går ud på, slettes disse når opgaven ikke længere er aktiv og udført, er oplysningerne påført en evt. faktura som betalings id og lign., opbevares disse i 5 år grundet gældende krav fra Skat.
I vores faktureringssystem til erhvervskunder vil der ydermere i nogle tilfælde findes oplysninger om kontaktpersoner og forskellige leveringsadresser.
Fakturabetaling sker via bankoverførsel til Totalbanken, her står Totalbanken for sikkerheden.
Betaling og faktureringsoplysninger opbevares 5 år grundet gældende krav fra Skat.
Opbevaring af negative/digitale filer (billeder)
Fotograferings negativer/digitale filer billeder tænkes opbevaret, så længe det er os muligt.
Vi har ikke en fast tidshorisont for opbevaring af personoplysninger, herunder billeddata.
Opbevaringen sker så du efterfølgende kan bestille billeder fra opgaven, med mulighed for efterbestilling af billeder, udskiftning af uheldsramte billeder (brand/vandskade/mekanisk skade m.m.) samt af garantihensyn, samt af familiehistorisk hensyn.
Opbevaringen af digitale filer sker i lukket system, med angivelse af dato, for- og efternavn.
Bestilling kan kun ske af fotograferingsbestilleren og efter aftale dennes familien.
Produktion af varer og tjenester
Produktion af varer til kunder foretages primært hos os selv. Ved ekstern produktion med anvendelse af persondata (billeder/filer) overdrages alene relevante filer til denne produktion, mens øvrige persondata ikke overdrages.
Rettigheder
Som kunde giver vi dig, fuldstændig gennemsigtighed i hvilke persondata vi gemmer og hvordan vi opbevarer dem. Du har ret til indsigt i de oplysninger vi har om dig og til at få urigtige oplysninger rettet.
Om BLITZ 77’s anvendelse af kundebilleder
Person/portræt kundebilleder anvendes aldrig uden en skriftlig tilladelse og alene til markedsføring af vores forretning, online og offline. Dette direkte på egne materialer eller hos markedsførings samarbejdspartenere/leverandører og altid med angivelse af vores bomærke/logo i materialet eller på billedet. Vi henviser også til loven om copyright, der både beskytter bestiller og fremstiller af et billede.
Om BLITZ 77
Vi er en mindre virksomhed og derfor er strukturen relativ simpel.
Dataansvarlig: Brian Jensen
Databehandler: Brian Jensen
Hjemmeside: https://blitz77.dk
Webshop: http://bestilling.blitz77.dk/

Luk