Kvartalsfotografering

Hvad er kvartalsbilleder?

Babyfotografering af guldklumpen hvert kvartal, barnets første år.

I får et helt specielt tilbud på fotografering af jeres nyfødte barn. Fotograferingerne løber over 4 gange, lige der hvor der sker så meget. Ét billed hvet kvartal det første år. Så kan dit barns udvikling fra baby til lille barn følges med smukke kvalitets billeder. Et minde der ikke kan gøres om.

Hvornår starter man med kvartalsbilleder?

Du bestemmer selv, om du vil starte dine kvartalsbilleder lige efter fødslen, når baby er fyldt en måned eller når barnet er to måneder. Man kan også starte med et gravidbillede, så har du hele babys historie, helt fra inden fødslen og indtil babys 1 års fødselsdag.

Du er velkommen til at kontakte fotografen for yderlige spørgsmål eller for tidsbestilling.

Priser og betingelser for kvartalsfotografering

4 fotograferinger inkl. prøvebilleder og 13×18 cm. billeder, pr. gang Kr. 599,00

Sort passepartoutmappe til 4 stk. 13×18 cm. billeder Kr. 349,00

Fotograferingen foregår hver måned mandag-fredag kl. 10:00-17:00. Der afsættes 15-20 min. pr. gang. Betaling foregår ved fotograferingen. Der betales for alle 4 fotograferinger ved første fotografering. Fotograferingen må ikke overstige en periode på 2 år fra startdatoen.

BONUS ved kvartalsfotografering; Skaf en ny kunde til måneds- eller kvartalsbilleder og få 1 stort 30×40 cm. billede GRATIS (værdi Kr. 749,00). Så snart den nye kunde har betalt alle fotograferinger, kan I vælge hvilket billede I ønsker forstørret.

Har I specielle ønsker til opstillinger eller temaer til fotograferingen, er I meget velkomne til at fortælle om dette. Vi bestræber os på at være så fleksible som muligt, da det er vigtigt for os at kvartalsbillederne af jeres barn bliver præcis, som I gerne vil have dem. I er altid velkomne til at komme forbi atelieret til en uforpligtende snak.

Tlf.: 22741930
E-mail: blitz77@blitz77.dk