Forsikringsbilleder

Hos BLITZ 77 fotograferer vi alle former for forsikrings- og personskader.

Personskade

Hvis du har været ude for en ulykke, kan vi dokumentere din skade, så du står stærkere i din forsikringssag, når du skal søge erstatning. Der skal naturligvis være tale om en fysisk og visuel skade, for at man kan fotografere skaden.

I de fleste tilfælde betaler forsikringsselskabet eller staten for, at der kan tages billeder, og i andre tilfælde skal man selv betale. Hvis du ikke får dokumenteret din skade på korrekt vis, vil du stå svagere i din sag, og i værste fald kan du risikere at få udbetalt et mindre beløb, end hvad du burde have fået.

Det er en meget ulykkelig situation at stå i, når man har været ude for måske sit livs værste oplevelse, og måske er du blevet handicappet af uheldet. Som forsikringsfotograf kan vi hjælpe dig med dokumentationen af din skade, så du kan bruge dine kræfter på andre ting i din svære periode.

Vi kan lave forsikringsbillederne i trygge rammer i atelieret i Odense, eller de kan laves lige der, hvor du ønsker/føler dig mest tryg. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, og derfor er du selvfølgelig også meget velkommen til at tage pårørende med til at støtte dig.

Forsikringsskade

Har du brug for professionelle billeder af en skade til forsikringen, kommer vi hos Blitz 77 gerne ud og laver en optagelse af skaden. Forsikringsbillederne opfylder selvfølgelig alle gældende krav på området.

Tlf.: 22741930
E-mail: blitz77@blitz77.dk