FORSIKRING

FORSIKRING

Fotografering af forsikrings- og personskader

Hos BLITZ 77 fotograferer vi alle former for forsikrings- og personskader.

Personskade

Det er en meget ulykkelig situation at stå i, når du har været ude for dit livs måske værste oplevelse, og er kommet alvorligt til skade. Som forsikringsfotograf kan vi hjælpe dig med dokumentation af din skade, så du kan bruge dine kræfter på andre ting.

Hvis du har været ude for en ulykke, er det en god idé at dokumentere din skade, så du står stærkere i din erstatningssag. Der skal naturligvis være tale om en fysisk og visuel skade for, at vi kan fotografere den.

I de fleste tilfælde betaler forsikringsselskabet eller staten for, at der tages billeder. I andre tilfælde skal du selv betale. Hvis du ikke får dokumenteret din skade på korrekt vis, vil du stå svagere i din sag. I værste fald kan du risikere at få udbetalt et mindre beløb, end hvad du burde have fået.

Vi tager forsikringsbilleder i trygge rammer i vores atelier i Odense. Vi kan også lave dem lige der, hvor du ønsker/føler dig mest tryg. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, og derfor er du selvfølgelig også meget velkommen til at tage pårørende med til at støtte dig.

Forsikringsskade

Har du brug for professionelle billeder af en skade til forsikringen, kommer vi hos Blitz 77 gerne ud og laver en optagelse af skaden. Forsikringsbillederne opfylder selvfølgelig alle gældende krav på området.

Tlf.: 22741930
E-mail: blitz77@blitz77.dk 

KONTAKT

BLITZ 77 | Professionel fotograf i Odense

Dalumvej 74, Dalum
5250 Odense SV

 

Tlf: 22 74 19 30
E-mail: blitz77@blitz77.dk 

CVR: 26261406

Call Now Button