BRYLLUP

 

BRYLLUP

Bryllupsfotos

Nogle begivenheder er vigtigere end andre. Et bryllup hører til blandt de helt store begivenheder i de flestes liv. Derfor er det også yderst vigtigt, at I vælger den rigtige, professionelle bryllupsfotograf til lejligheden.

Hos Blitz 77 er vi jeres erfarne og professionelle bryllupsfotograf i Odense og på resten af Fyn. Vi har fotograferet mange bryllupper igennem tiden, og grundet vores store erfaring, får vi jer til at slappe af under fotograferingen. Det er med til at give nogle rigtig gode bryllupsbilleder, som sammen med den gode atmosfære og flotte omgivelser, giver jer et perfekt minde om den store dag.

Vi tager bryllupsbilleder på hele fyn

Et bryllup er en begivenhed, hvor billederne godt må være ekstra gode. Det er øjeblikke, man som brudepar ønsker at bevare i den bedst mulige kvalitet. Da I jo ikke både kan være brud/brudgom og samtidig agere bryllupsfotograf, bør I overveje at hyre hjælp fra en professionel bryllupsfotograf, der kan tage hånd om opgaven. Hos BLITZ 77 i Odense garanterer vi smukke resultater. Vi bruger digitale kameraer, der leverer billeder i den højeste kvalitet, og jeres bryllupsfotografering kan foregå i naturen, ved eller i kirken, i vores atelier eller andre smukke steder.

Bryllupsbillederne er ofte en blanding af traditionelle, opstillede poseringer og mere spontane, nærværende situationsbilleder. Vi laver bryllupsfotograferingen mindre opstyltet og mere naturlig. Resultatet er en positiv beskrivelse af dagens begivenheder i form af spændende og flotte billeder i høj kvalitet.

Blitz 77 er jeres professionelle bryllupsfotograf i Odense og på resten af Fyn.

Fotografering inkl. fremvisning på hverdage fra kr. 1.299,-
Fotografering inkl. fremvisning på lørdage/helligedage fra kr. 1.999,-

Ring eller send en mail for tilbud på netop jeres bryllup

Tlf: 22 74 19 30
E-mail: blitz77@blitz77.dk

KONTAKT

BLITZ 77 | Professionel fotograf i Odense

Dalumvej 74, Dalum
5250 Odense SV

 

Tlf: 22 74 19 30
E-mail: blitz77@blitz77.dk 

CVR: 26261406

Call Now Button

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Behandling af personlige oplysninger
Det er vigtigt for os at gøre dig tryg med hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger.Alle personlige oplysninger og data bliver behandlet fortroligt og bliver aldrig videregivet til tredjemand.Personlige data bliver anvendt til internt brug, for at opretholde og genemfører kundeforholdet.
Skulle du ikke ønske at modtage vores nyhedsbrev fremadrettet, kan du framelde det ved at trykke på linket i nyhedsbrevet.
Hvad indsamler vi af personlige oplysninger
Der bliver udlukket indsamlet generelle personoplysninger, som skal bruges i forbindelse med at være kunde hos os, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, m.v.
Vi opbevarer eventuelle personoplysninger, sålænge opgaven er aktiv. Herefter slettes en del af oplysningerne.
E-mails opbevares sålænge opgaven eller kundeforholdet er aktivt, herefter slettes de løbende.
Vi indsamler ikke personfølsomme oplysninger. Skulle der tilgå os oplysninger ved f.eks. forsikringsfotografering, som forsikringsselskabet har påført papierne som viser hvad opgaven går ud på, slettes disse når opgaven ikke længere er aktiv og udført, er oplysningerne påført en evt. faktura som betalings id og lign., opbevares disse i 5 år grundet gældende krav fra Skat.
I vores faktureringssystem til erhvervskunder vil der ydermere i nogle tilfælde findes oplysninger om kontaktpersoner og forskellige leveringsadresser.
Fakturabetaling sker via bankoverførsel til Totalbanken, her står Totalbanken for sikkerheden.
Betaling og faktureringsoplysninger opbevares 5 år grundet gældende krav fra Skat.
Opbevaring af negative/digitale filer (billeder)
Fotograferings negativer/digitale filer billeder tænkes opbevaret, så længe det er os muligt.
Vi har ikke en fast tidshorisont for opbevaring af personoplysninger, herunder billeddata.
Opbevaringen sker så du efterfølgende kan bestille billeder fra opgaven, med mulighed for efterbestilling af billeder, udskiftning af uheldsramte billeder (brand/vandskade/mekanisk skade m.m.) samt af garantihensyn, samt af familiehistorisk hensyn.
Opbevaringen af digitale filer sker i lukket system, med angivelse af dato, for- og efternavn.
Bestilling kan kun ske af fotograferingsbestilleren og efter aftale dennes familien.
Produktion af varer og tjenester
Produktion af varer til kunder foretages primært hos os selv. Ved ekstern produktion med anvendelse af persondata (billeder/filer) overdrages alene relevante filer til denne produktion, mens øvrige persondata ikke overdrages.
Rettigheder
Som kunde giver vi dig, fuldstændig gennemsigtighed i hvilke persondata vi gemmer og hvordan vi opbevarer dem. Du har ret til indsigt i de oplysninger vi har om dig og til at få urigtige oplysninger rettet.
Om BLITZ 77’s anvendelse af kundebilleder
Person/portræt kundebilleder anvendes aldrig uden en skriftlig tilladelse og alene til markedsføring af vores forretning, online og offline. Dette direkte på egne materialer eller hos markedsførings samarbejdspartenere/leverandører og altid med angivelse af vores bomærke/logo i materialet eller på billedet. Vi henviser også til loven om copyright, der både beskytter bestiller og fremstiller af et billede.
Om BLITZ 77
Vi er en mindre virksomhed og derfor er strukturen relativ simpel.
Dataansvarlig: Brian Jensen
Databehandler: Brian Jensen
Hjemmeside: https://blitz77.dk
Webshop: http://bestilling.blitz77.dk/

Luk