Vi tager billeder til jeres bryllup

Det er vigtigt at få taget de rette bryllupsfotos

Bryllupsfotograferingen kan foregå i naturen, ved eller i kirken, i atelieret eller andre smukke steder. Bryllupsfotograferingen foregår med et full frame digitalt spejlreflekskamera. Fotograf Brian Jensen er en erfaren og professionel bryllupsfotograf i Odense, der har fotograferet mange bryllupper igennem tiden. Nogle begivenheder er vigtigere end andre. Et bryllup hører til blandt de helt store begivenheder i de flestes liv. Derfor er det også yderst vigtigt, at man vælger den rigtige professionelle bryllupsfotograf til lejligheden. Du kan kontakt os på siden her hvis du har brug for en fotograf til bryllup. Grundet vores store erfaring, får vi brud og brudgom til at slappe af under fotograferingen og dette er med til at give nogle rigtig gode bryllupsbilleder, sammen med den gode atmosfære og flotte omgivelser.

Vi tager bryllupsbilleder på hele fyn

Et bryllup er en begivenhed, hvor billederne af både festen og vielsen godt må være ekstra gode. Det er øjeblikke, som man, som brudepar, ønsker at bevare i den bedst mulige kvalitet. Og da man jo ikke kan være både brud/brudgom og samtidig agere bryllupsfotograf, bør man overveje, at hyre hjælp fra en professionel bryllupsfotograf, som kan tage hånd om denne opgave. Hos BLITZ 77 i Odense garanterer vi smukke resultater for dine bryllupsbilleder. Vi bruger digitale kameraer, der leverer billeder i den højeste kvalitet. Fotograf Brian Jensen er din professionelle bryllupsfotograf i Odense og på resten af Fyn.

Bryllupsbillederne er som oftest en blanding af traditionelle opstillede poseringer og mere spontane, nærværende situationsbilleder. Resultatet er en positiv beskrivelse af dagens begivenheder i form af spændende og flotte billeder i høj kvalitet. “Vi laver bryllupsfotograferingen mindre opstyltet og mere naturligt”.
Ved festen er vi også med, hvis I ønsker det. Bordet, gæsterne rundt om bordet, brudeparret på kysse-tur, taler, sangskjuler m.m. Det bliver en oplevelsesrig aften, der er værd at se tilbage på i fremtiden.

Fotografering inkl. fremvisning på hverdage fra Kr. 1.299
Fotografering inkl. fremvisning på lørdage / helligedage fra Kr. 1.899

Ring eller send en e-mail for tilbud på netop jeres bryllup!
Tlf.: 22 74 19 30
E-mail: blitz77@blitz77.dk

lupper om år