BØRNEHAVE

BØRNEHAVE

Fotografering i børnehave

At blive fotograferet skal være en hyggelig og sjov oplevelse. Det giver også de bedste billeder.

Hos BLITZ 77 tilbyder vi at komme ud og fotografere børn og personale i jeres børnehave, når det passer jer – også i weekenden.

Inden fotograferingen

BLITZ 77 sørger for at planlægge fotodagen, og der vil, i god tid inden fotodagen, blive hængt opslag op i børnehaven, hvor forældrene kan se, hvornår vi kommer.

Er det i weekenden, der er fotografering, vil der også blive hængt en tidsplan op, hvor forældrene kan skrive deres barn/børn på.

Bestilling af billeder

Ca. 3-4 uger før fotodagen vil børnehaven modtage bestillingssedler, som skal deles ud til forældrene. Forældrene udfylder herefter sedlerne, som afleveres til fotografen på fotodagen.

Fotograferingen

Selve fotograferingen foregår på den måde, at børnene én efter én kommer ind til fotografen (sammen med deres forældre ved weekendfotografering). Der vil også blive taget et gruppebillede af børnene, enten udendørs eller indendørs – alt efter ønske og hvad vejret tillader.

Søskendefotografering

BLITZ 77 tilbyder også at tage søskendeportrætter. Det betyder, at søskende som går i børnehaven, kan blive fotograferet sammen. Foregår fotograferingen i en weekend tilbyder vi også at fotografere søskende, som ikke går i børnehaven.

Levering

Ca. 4 uger efter fotodagen leveres billederne til børnehaven.

Priser

Book fotografen

Tlf.: 22741930
E-mail: blitz77@blitz77.dk 

KONTAKT

BLITZ 77 | Professionel fotograf i Odense

Dalumvej 74, Dalum
5250 Odense SV

 

Tlf: 22 74 19 30
E-mail: blitz77@blitz77.dk 

CVR: 26261406

Call Now Button