BLITZ 77 – Din børnefotograf i Odense

 

Intet fascinerer og glæder mere end børnefotografering. Hos BLITZ 77 i Odense åbner vi vores atelier op for dig og dit barn, så minderne om barndommens glæder og smil ikke går i glemmebogen.

I er i de bedste hænder, når I kommer til børnefotografering hos BLITZ 77, hvor vi sammen taler om ønsker og forventninger, inden vi går i gang med fotograferingen.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at et børnefoto er i højeste kvalitet, og vi benytter derfor kun det bedste udstyr til fotograferingen. Børnebillederne blive taget med kameraer, der har høj kvalitet, og fotografen vil også efterfølgende redigere og opstille billederne for det bedste resultat.

Børnefotografering med søskende

Hos BLITZ 77 tilbyder vi også søskendefotografering. Mange ønsker et professionelt kvalitetsbillede af deres børn. Dette pynter i hjemmet, men det er også en fantastisk gave til både bedsteforældre og andre.

Hos BLITZ 77 har mange års erfaring i søskendefotografering, og vi ved hvor vigtigt, det er at fange børnenes charme og unikke udstråling. Vi elsker at udfører disse søskendefotograferinger, da der er en ganske særlig dynamik imellem søskende.

Vi tilbyder fotografering af jeres barn/børn i vores atelier, i naturen eller i andre skønne omgivelser efter jeres valg – Tjek priserne her

Du er altid velkommen til at komme forbi vores atelier til en uforpligtende snak.

Tlf.: 22741930
E-mail: blitz77@blitz77.dk