BØRN

BØRN

Din børnefotograf i Odense

Intet fascinerer og glæder mere end børnefotografering. Hos BLITZ 77 i Odense åbner vi vores atelier op for dig og dit barn, så minderne om barndommens glæde og smil ikke går i glemmebogen.

I er i de bedste hænder, når I kommer til børnefotografering hos BLITZ 77. Her taler vi om jeres ønsker og forventninger, inden vi går i gang med fotograferingen.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at et børnefoto er af højeste kvalitet, og vi benytter derfor kun det bedste udstyr til fotograferingen. Børnebillederne blive taget med kameraer, der har høj kvalitet, og fotografen vil også efterfølgende redigere og opstille billederne for det bedste resultat.

Børnefotografering med søskende

Hos BLITZ 77 tilbyder vi også søskendefotografering. Mange ønsker et professionelt kvalitetsbillede af deres børn. Det pynter på vægen derhjemme, men det er også en fantastisk gave til bedsteforældre og andre.

Hos BLITZ 77 har vi mange års erfaring i søskendefotografering, og vi ved, hvor vigtigt det er at fange børnenes charme og unikke udstråling. Vi elsker at lave søskendefotograferinger, da der ofte er en ganske særlig dynamik mellem søskende.

Vi tilbyder fotografering af jeres barn/børn i vores atelier, i naturen eller i andre skønne omgivelser efter jeres valg – se priserne her

Du er altid velkommen til at komme forbi vores atelier på Dalumvej 74 i Odense SV til en uforpligtende snak.

Tlf.: 22741930
E-mail: blitz77@blitz77.dk 

KONTAKT

BLITZ 77 | Professionel fotograf i Odense

Dalumvej 74, Dalum
5250 Odense SV

 

Tlf: 22 74 19 30
E-mail: blitz77@blitz77.dk 

CVR: 26261406

Call Now Button