BABY

BABY

Babyfotografering

Det kræver en god babyfotograf at lave smukke babybilleder.

Hos BLITZ 77 i Odense har vi mange års erfaring med babyfotografering og leverer altid et topprofessionelt kvalitetsresultat. I vores atelier har vi pusleplads og et lille legeområde, og vi tilbyder mange forskellige slags fotograferinger, blandt andet af jeres nyfødte eller måneds- og kvartalsbilleder det første år.

Alle fotoopgaver er krævende på hver deres måde, men ingen opgave er mere krævende, og samtidig mere givende, end jobbet som babyfotograf. Denne bramfrie livsglæde, som man, med de rette vinkler, timing og udstyr, kan fange med linsen, er ganske enkelt vidunderlig og derfor også en af vores foretrukne opgaver. Vi ved, hvor flygtig tiden som barn og ung er, og gode billeder fra denne tid, vil blive værdsat mange år frem i tiden. Det er samtidig den perfekte gave til alle i familien.

Vi ved rigtig meget om, hvordan vi opnår gode resultater, når vi skal fotograferer babyer. Skal din baby foreviges, så kontakt os til en snak om mulighederne. Vi kan lave babyfotos både i vores studie på Dalumvej 74 i Odense, ude i naturen eller i jeres eget hjem i babys vante omgivelser.

Tidsbestilling

Tlf.: 22741930

KONTAKT

BLITZ 77 | Professionel fotograf i Odense

Dalumvej 74, Dalum
5250 Odense SV

 

Tlf: 22 74 19 30
E-mail: blitz77@blitz77.dk 

CVR: 26261406

Call Now Button