Baby fotograf

Det kræver en god baby fotograf at lave smukke babybilleder. Hos BLITZ 77 i Odense har vi mange års erfaring med babyfotografering og leverer altid et topprofessionelt kvalitetsresultat som jeres babyfotograf.

Alle fotoopgaver er krævende på hver deres måde, men ingen opgave er mere krævende og samtidig mere givende end jobbet som babyfotograf. Denne bramfrie livsglæde, som man med rette vinkler, timing og udstyr kan fange på linsen, er ganske enkelt vidunderlig og derfor også en af vores foretrukne opgaver. Vi ved hvor flygtig tiden, som barn og ung, er, og gode billeder fra denne tid vil blive værdsat i mange år frem. Det er samtidig den perfekte gave til alle i familien.

Vi ved rigtig meget om, hvordan man opnår gode resultater som babyfotograf. Så skal du have din baby foreviget så kontakt os for en snak om mulighederne. Vi kan lave babyfotos både i vores studie på Dalumvej 74 i Odense, ude i naturen eller i jeres eget hjem i babys vante omgivelser.

Vi har pusleplads og lille legeområde i atelieret.

Mulighederne for babyfotografering er mange. Vi tilbyder fotografering af den nyfødte, måneds- eller kvartalsbilleder af baby det første år… I er meget velkomne til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Tidsbestilling:
Tlf.: 22741930
E-mail: blitz77@blitz77.dk